ActualitateshowbizStiri

FOTO / Reality show-ul În culisele celebrităţii cu Maria Constantin, în fiecare sâmbătă la Antena Stars

Advertisment
Advertisement
efume.ro

După ce încă de la începutul anului, telespectatorii Antena Stars au avut acces la picanteriile vieţii de vedetă prin intermediul reality show-ului care a avut-o drept protagonistă pe Anamaria Prodan, începând de săptămâna aceasta, în fiecare sâmbătă, de la 19.30, sunt invitaţi În culisele celebrităţii.

Noua serie de episoade o va aduce în atenţia telespectatorilor pe Maria Constantin, aşa cum este ea zi de zi, dincolo de scenă şi de evenimentele mondene, alături de familia şi de prietenii ei.

Advertisment

Recent casatorită, după două mariaje care au eşuat, Maria construieşte a treia oară o viaţă de familie. Soţul ei, Robert, este bărbatul care a convins-o că dragostea la prima vedere există şi, împreună, pun bazele solide ale viitorului lor. Amândoi au copii din căsniciile anterioare, iar asta nu este o problemă pentru ei, chiar dacă subiectul acesta este unul sensibil pentru Maria.

Advertisment

Cu o viaţă mereu pe fugă, Maria îşi împarte timpul între pensiunea din Argeş a familiei – care este în renovare, responsabilităţile de soţie, mamă şi noră, viaţa de artist – concerte, evenimente şi filmări.

Cum decurge o zi din viaţa artistei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare sâmbătă, de la 19.30, la Antena Stars, în cele mai noi episoade ale seriei În culisele celebrităţii.

Advertisment
Advertisment