ActualitateshowbizStiri

Raluka dă detalii din viața sa sentimentală. Când s-a îndrăgostit prima oară

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a dat detali despre viața sa sentimentală. Artista, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit când s-a îndrăgostit prima oară.

Raluka a acordat un interrviu pentru revista Viva în cadrul căruia a vorbit despre viața sa sentimentală.

Advertisment

Artista a dezvăluit când s-a îndrăgostit pentru prima oară, dar a făcut declarații și despre relațiile toxice pe care le-a avut și despre cum și-ar dori să fie partenerul potrivit pentru ea.

Advertisment

Raluka dă detalii din viața sa sentimentală. ”Am suferit, am trecut mai departe și am învățat ce am de făcut pe viitor”

”M-am îndrăgostit prima oară în prima mea relație, de la 14 la 19 ani. A fost prima mea iubire, a fost minunat. Distanța nu ne-a ajutat prea tare, așa că relația s-a terminat la scurt timp după ce m-am mutat în București”, a dezvăluit Raluka.

Despre suferința din dragoste, arrtista a spus: ”Am suferit, am trecut mai departe și am învățat ce am de făcut pe viitor. Am văzut unde a greșit el, unde am greșit și eu, și mi-am învățat lecția”.

Cântăreața a explicat ș cum ș-ar dori să fie partenerul ideal pentru ea: ”Nu știi niciodată ce nu poți să ierți. Atunci când ești extrem de îndrăgostit, cred că poți să treci peste orice. Nu pot trece peste violență și peste lucrurile extreme. Un om care este bun, dar face mici greșeli, merită iertat. Așadar, asta îmi doresc, să fie un bărbat bun, unul căruia să îi placă animăluțele și să fie drăguț”.

Advertisment
Advertisment