ActualitateshowbizStiri

FOTO / Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată la Antena 1

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizările pentru cele mai inedite categorii.
În cadrul Galei România, ești Campioană!, pentru decernarea premiilor la categoria ,,Pâine și sare”, cu nominalizările ,,Cea mai mare pâine coaptă vreodată”, ,,Cele mai multe mâncăruri tradiționale, sărate în mod intenționat”, ,,Degustare de vin în orb” și ,,Cele mai multe cazuri de indigestie de sărbători, din lume”, invitat special este Radu Pietreanu, care a venit pe scena iUmor cu un super moment, reușind, și de această dată, să-i facă pe cei prezenți să râdă cu gura până la urechi.
La întrebarea ,,La ce este România campioană, Radu a răspuns, clar și la obiect, în stilul caracteristic: ,,România este campioană la sport, dacă întoarcem clasamentul, la săritura în lățime și la căzătura în lungime!“, s-a amuzat artistul. ,,Sunt mândru că sunt român, pentru că România este, în sfârșit, campioană, în Europa, la… băutură!”, a continuat el, iar ce a urmat a fost un adevărat spectacol.
Ce momente au pregătit invitații, care sunt categoriile acestei ediții speciale iUmor, cine sunt nominalizații și cum au reacționat câștigătorii, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Advertisment

Advertisment
Advertisment
Advertisment