ActualitateshowbizStiri

FOTO / Prima eliminare de la ”America Express”. Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cursa pentru ultima șansă din etapa a doua a competiției ”Ameica Express” s-a încheiat cu prima eliminare din acest sezon. Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția.

La startul cursei desfășurate în Mexico City s-au aliniat frații Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ele fiind echipa votată de ceilalți concurenți să participe la această întrecere. După o zi în care au trecut de la ringul de lucha libre la spectacolul alături de o trupă de mariachi, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Jean și Dinu Gavril.

Advertisment

”Ne sperie faptul că ne place să mergem la cursa pentru ultima șansă și ne place s-o câștigăm”, a declarat Jean cu umor. Pe locul doi s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. ”A fost un mic miracol mexican. Pentru noi e un motiv de mândrie faptul că am trecut cu bine prin această experiență de care ne-a fost frică”, a spus Ovidiu Buta.

Advertisment

Prima eliminare de la ”America Express”. Ce au declarat larisa Iordache și Diana Bulimar

Rezultatul i-a surprins pe ceilalți concurenți: Larisa Iordache și Diana Bulimar au încheiat întrecerea pe ultimul loc, părăsind astfel competiția după ce Irina Fodor a deschis cutia în care se afla un vultur roșu – culoarea eliminării.

”Categoric puteam avea un rezultat mai bun, pentru că la noi tot timpul e loc de mai bine. N-am putut să vărs, însă, nicio lacrimă, pentru că eram prea obosită ca să fac asta… Am făcut în această aventură lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Noi plecăm de-aici cu capul sus!”, a spus Larisa.

”Am făcut în timpul petrecut în America Express cât n-am făcut, cred, în jumătate de viață!”, a adăugat Diana.

Cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă la Antena 1! Cursa le va aduce concurenților misiuni construite în jurul unora dintre cele mai mari personalități ale Mexicului, fie că e vorba de artiști sau revoluționari care au schimbat destinul țării. Iar miza următorului Joker din competiție va încinge mult spiritele, în ediția America Express de duminică, de la ora 20:00 – prima din cea de-a treia etapă a întrecerii, care va continua lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.

Ce vedete participă la ”America Express”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă la ”America Express”.

Alături de ele, pe Drumul Aurului pornesc Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Advertisment
Advertisment