ActualitateshowbizStiri

FOTO / Piesă cu peste 80 de milioane de vizualizări, adusă la Te cunosc de undeva! de Jo şi Liviu. „Când am auzit taraful, m-am topit!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo şi lui Liviu o provocare de zile mari – o piesă care a adunat 81 de milioane de vizualizări din 2022 şi până astăzi în România, din repertoriul Oanei Radu. Un taraf live le-a fost alături artiştilor în timpul reprezentaţiei lor în cadrul show-ului de la Antena 1.

Hitul petrecerilor, aşa cum este cunoscută piesa de referinţă a celor doi concurenţi (Oana Radu – Când am o zi grea) le-a dat mari bătăi de cap încă de la primele repetiţii. „Mie mi se pare că e o glumă, ruleta nu ne vrea în finală în sezonul ăsta, nu vedeţi ce personaje primim?”, a mărturisit Jo la repetiţiile de actorie. Profesoara lor, Adriana Trandafir, a fost cu totul de acord: „Ştiţi cum e cu piesa asta? Ca şi cu imnul României. Toată lumea îl ştie, dar când trebuie să îl cânţi, îţi dai seama că nu ştii nimic!”. De cealaltă parte, Liviu a dezvăluit: „Toată caterinca asta a noastră de la repetiţii, se datorează faptului că noi ne-am distrat la greu pe piesa asta, am făcut ca toate animalele pe la toate petrecerile, iar acum trebuie să o interpretăm serios. N-ai cum, îţi vin flashback-uri!”.

Advertisment

La primele repetiţii de la platou însă, toată energia artiştilor s-a schimbat: „Când am auzit taraful, m-am topit! N-avem ce face, suntem iubitori de muzică live!”, a mărturisit Jo, în vreme ce Liviu a completat: „Abia acum a început să ne placă momentul la adevărata lui valoare”. Cum se vor descurca cei doi, rămâne de văzut sâmbăta aceasta.

Advertisment

Transforming show-ul le-a pregătit telespectatorilor un sezon cu energie la puterea #20 şi multe, multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor, care va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Advertisment
Advertisment