ActualitateshowbizStiri

Pe ce cheltuie Denisa Nechifor cei mai mulți bani. ”Sunt niște mii de euro”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Denisa Nechifor, fosta iubită a ex-fotbalistului Adrian Cristea, a explicat pe ce cheltuie mulți bani. Vedeta este foarte atentă la imaginea sa și la felul în care se prezintă în public.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania.

Advertisment

Denisa Nechifor arată foarte bine, este foarte atentă la imaginea sa și la felul în care se prezintă în public. Într-un interviu la postul de televiziune Antna Stars, Denisa Nechifor a declarat că acordă o mare atenție hainelor și accesoriilor și nu se uită la bani atunci când îi place ceva.

Advertisment

Pe ce cheltuie Denisa Nechifor cei mai mulți bani. ”Nu contează cât costă, mie trebuie să îmi placă”

”Mulțumesc lui Dumnezeu, nu prea (nr. nu are limită la cumpărături) pentru că mi-am și permis să-mi iau. Muncesc, mă descurc și îmi cumpăr ce-mi place. Nu contează cât costă, mie trebuie să îmi placă. Indiferent că e 10 euro sau mai mult, trebuie să-mi placă. Degeaba este în trend sau este ceva foarte scump, dacă nu-mi place, nu port”, a declarat Denisa Nechifor, potrivit spynews.ro.


”Bijuteriile cu diamante cred, sunt destul de scumpe. Și încălțămintea de câteva mii de euro. Poate o geacă de piele care costă destul de mult sau gențile care sunt accesorii și costă mult. Sunt niște mii de euro”, a mai spus aceasta.

Advertisment
Advertisment