ActualitateshowbizStiri

Opt ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. ”Pe 14 septembrie, mereu, facem pomană”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Luna aceasta se împlinesc opt ani de la dispariția celui care a fost Corneliu Vadim Tudor. ”Pe 14 septembrie, mereu, facem pomană”, a spus fiica cea mare a celui care a fost supranumit ”Tribunul”.

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Acesta a încetat din viață în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015. Văduva „Tribunului”, Doina, este și acum sfâșiată de durere din cauza pierderii suferite. Doina a afirmat în numeroase rânduri că are senzația că cel care i-a fost soț este plecat într-o deplasare și spune că-l așteaptă să se întoarcă acasă. Din mariajul lui Corneliu Vadim Tudor cu Doina au rezultat două fiice, Lidia și Eugenia.

Advertisment

Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a făcut declarații la opt ani de la dispariția tatălui său.

Advertisment

Opt ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. ”O să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post”

 

„Tata este tata și o să rămână veșnic în amintirea noastră. Noi dăm de pomană, de când a murit tata, vara și toamna, dar în general pe 14 septembrie, mereu, facem pomană. Așa că și anul ăsta, când se împlinesc opt ani de la moartea tatălui nostru, o să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post. Vrem să punem în punguțe ce îi plăcea lui să mănânce: fructe, ceva dulce, un suc. Vedem noi mai exact atunci”, a spus Lidia Tudor pentru click.ro.

„În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente aparte, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit. De vreo doi ani nu îl mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit”, a adăugat ea.

 

Advertisment
Advertisment