ActualitateshowbizStiri

Olivia Steer, mesaj dureros la 13 ani de la moartea surorii ei. ”E atât de vie, în gândurile mele”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Olivia Steer, în vârstă de 47 de ani, a transmis un mesaj dureros la 13 ani de la moartea surorii sale, Lavinia.

Andi Moisescu este căsătorit de foarte mulți ani cu Olivia Steer, împreună cu care formează o familie foarte frumoasă. Cuplul are doi băieți: David și Luca.

Advertisment

Olivia Steer a avut o soră, Lavinia, care s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, în urma unei boli cumplite. Pe 2 decembrie, s-au împlinit 13 ani de la dispariția prematură a Laviniei, sora Oliviei Steer. Fosta prezentatoare TV a transmis, cu această ocazie, un mesaj dureros pe contul său de socializare, însoțit de o fotografie cu sora sa.

Advertisment

”S-au făcut 13 ani de cînd Lavinia e atît de vie, în gîndurile mele. Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă.

Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie). Că scria sau cînta sau dansa sau juca sau regiza sau preda studenților ei sau vorbea, pur și simplu, cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.

Dacă ar fi să extrag o singură lecție, din tot ce m-a învățat Lavinia, ar fi pasiunea arzătoare, în care se înveșmînta, la începutul fiecărei zile, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc…”, a scris Olivia Steer în mediul online.

 

Advertisment
Advertisment