ActualitateshowbizStiri

FOTO / Oana Matache și Radu Siffredi, despre experiența Power Couple România. ”Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, începe la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Competiția prezentată de Dani Oțil aliniază la start 9 cupluri de vedete pregătite să treacă prin situații limită și probe spectaculoase pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Advertisment

Cu o relație înfiripată în urmă cu un an, Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în competiția Power Couple România – La bine și la greu din postura celui mai tânăr cuplu din reality show. ”Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început”, a declarat Radu, căruia i-a și aparținut ideea de a participa în cea mai așteptată și incitantă întrecere a cuplurilor. De cealaltă parte, Oana mărturisește că a fost mai rezervată în fața acestei perspective, dar că a acceptat, în cele din urmă, să intre în concurs datorită lui Radu, partenerul său de viață despre care spune că o ajută mult să iasă din zona de confort și o încurajează să-și atingă potențialul, pe plan personal, dar și artistic.

Advertisment

”Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului”, a povestit în această dimineață Oana, invitată alături de iubitul ei la Neatza cu Răzvan și Dani. ”Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a mai povestit ea. ”Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat Radu despre începutul relației lor, pe care îl descriu ”în stilul generației Z”.

Pregătiți să fie autentici chiar și în cele mai stresante condiții de la Power Couple România – La bine și la greu, Oana și Radu și-au asumat rolul cuplului care poate colora competiția cu o doză de nebunie frumoasă, mărturisind și că micile ciudățenii ale fiecăruia dintre ei nu au făcut decât să-i apropie și mai mult. Amândoi vorbesc, în același timp, amuzați despre defectele celuilalt. ”Pe cât de tare mă enervează acest lucru la ea, cred că este, în același timp, și cel mai simpatic defect: sunt momente în care Oana este aeriană”, dezvăluie Radu. ”În ultima vreme, îi reproșez lui Radu că nu este foarte ordonat cu hainele lui și că nu-și asumă unele greșeli pe care le face”, dă replica Oana. Cât de bine se cunosc cu adevărat Oana și Radu după doar un an de relație și dacă este sau nu un avantaj să participe în această competiție împotriva unor cupluri cu vechime telespectatorii vor descoperi din 5 februarie, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu. Power Couple România – La bine și la greu, show-ul prezentat de Dani Oțil, va avea premiera la Antena 1 și AntenaPLAY pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Advertisment
Advertisment