ActualitateshowbizStiri

Oana Lis, diagnosticată cu cancer. ”Doar persoanele apropiate au știut”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Oana Lis, în vârstă de 44 de ani, a trecut prin momente dificile. Aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile. Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Anul trecut, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață.

Advertisment

Ulterior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. Apoi, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august a anului trecut. Oana Lis a mărturisit, de curând, că se descurcă din ce în ce mai greu cu îngrijirea partenerului ei de viață.

Advertisment

Oana Lis a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut o dezvăluire neașteptată. Partenera de viuață a lui Viorel Lis s-a confruntat cu o gravă poblemă de sănătate, fiind diagnosticată cu cancer de piele.

Oana Lis, diagnosticată cu cancer. ”Am zis să îmi fac si eu analizele”

Oana Lis a mărturisit că în urmă cu aproape o lună a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele. Deși nu avea simptome, vedeta a decis să își facă o serie de analize, știind că perioada stresantă prin care a trecut i-ar fi putut afecta organismul.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a spus Oana Lis.

Oana Lis a mai povestit că, în urmă cu aproape doi ani, s-a trezit cu o pată pe corp, doar că nu i-a dat foarte multă importanță, tratând-o în mod normal, cu diferite creme. S-a mărit între timp și abia atunci a decis să se ducă la spital.

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții.”, a mai spus soția fostului primar al Bucureștiului.

Advertisment
Advertisment