ActualitateshowbizStiri

Momentele dificile prin care a trecut Fuego în carieră. ”Mulți mi-au spus că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au râs în față, mi-au închis uși”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul carierei sale.

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Aceasta are o carieră impresionantă.

Advertisment

Binecunoscutul artist a făcut mărturisiri, pentru revista Viva, despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul carerei sale.

Advertisment

Momentele dificile prin care a trecut Fuego în carieră. ”Chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese”

”Am trecut prin diverse clipe complicate, dar am încercat să le depășesc. La un moment dat, mulți mi-au spus că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au râs în față, mi-au închis uși și nu mi-au acordat nici măcar o secundă de încredere. Mi-am zis că nu-i nimic. În fond, asta e viața, o călătorie în care te agăți de nenumărate ori de colacul de salvare, sperând să nu te ia valul. Și pe mine nu m-a luat”, a declarat Fuego.


”Dimpotrivă, orice opreliște mi-a dat speranță, mi-a dat puterea de a le arăta tuturor că pot! Și chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese, am făcut multe în anii aceștia și nu m-am lăsat. Cred că asta caracterizează cel mai bine profilul meu – voința și dorința de a fi altfel mereu, de a găsi noi resurse, de a încerca să fiu în sufletul oamenilor făcând ce-mi place”, a adăugat artistul.

Advertisment
Advertisment