ActualitateshowbizStiri

Mariana Moculescu are un nou iubit. ”Este cu 10 ani mai tânăr, e la modă acum”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Mariana Moculescu, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit că are un nou iubit. Acesta este politician și este mai mic ca ea cu 10 ani.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România. De curând, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. La scurt timp, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv.

Advertisment

De curând, Mariana Moculescu a fost evacuată din casa în care locuia și a fost nevoită să se mute. La postul de televiziune Antena Stars, Mariana Moculescu a dezvăluit că cel care a ajutat-o cu bani pentru a se putea muta a fost nimeni altul decât fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu. Pentru a-și îmbunătăți câștigurile, Mariana Moculescu și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans.  

Advertisment

Prezentă la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV, Mariana Moculescu a dezvăluit că are un nou iubit. Acesta este politician și este mai tânăr cu zece4 ani ca ea.

Mariana Moculescu are un nou iubit. ”Este foarte generos din toate punctele de vedere”

„Este o personalitate din România, nu pot să divulg, are o funcție foarte importantă într-un alt oraș decât București, a început după ce mi-am deschis OnyFans-ul. M-a văzut pe Instagram și a făcut rost de numărul meu de telefon, nici nu este greu, mi-a dat mesaj, a trebuit să ne întâlnim.Nu m-am dus la întâlnire, a mai trecut o perioadă, iar am primit mesaje, dar ce mesaje, ce finețe. Și nu m-am dus nici la a doua întâlnire, dar noi ne împrieteneam foarte tare prin videocall. A treia oară trebuia să ne întâlnim, dar s-a întâmplat de așa natură încât nu am ajuns. S-a supărat atunci, fusese gentleman și eu să-i răspund cu lipsa…”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit revistei Avantaje.


”Este cu 10 ani mai tânăr, e la modă acum. Este foarte generos din toate punctele de vedere. De vreo două luni suntem împreună, dar ne-am văzut o singură dată, în rest doar prin video și mesaje”, a mai spus ea.

Advertisment
Advertisment