ActualitateshowbizStiri

Magda Vasiliu, detalii din viața sa sentimentală. ”Nu m-aș mai căsători niciodată”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu, a oferit câteva detalii din viața sa sentimentală, mărturisind că nu s-ar mai căsători niciodată.

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De mai mulți ani, Magda Vasiliu, în vârstă de 45 de ani, s-a mutat în Italia, pentru a-i oferi o șansă la viață fiului ei, Vlad, care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. În plan personal, vedeta a fost măritată de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian.

Advertisment

Magda Vasiliu a dezvăluit cu ce se ocupă în Italia. Aceasta lucrează în domeniul imobiliarelor. ”Eu lucrez în imobiliare din luna aprilie. La început, mi-a fost greu, că nu cunoșteam zona, știam doar să ajung la supermarket, la lac, la prietenele mele românce. În prima lună, aveam impresia că toți râd în sinea lor de italiana mea. Dar acum le spun de la început că sunt străină și că se poate să mă exprim greșit. Iar ei sunt drăguți și-mi spun că vorbesc bine italiana. Ba chiar mă caută, după ce au vizionat câteva case cu mine, sună la birou și cer cu Magdalena, cum îmi spun ei.  Am și vândut niște case, nu mi-a venit să cred!”, a detaliat fosta prezentatoare TV pentru clickpentrufemei.ro.

Advertisment

Magda Vasiliu, detalii din viața sa sentimentală.  ”Nu-mi trebuie cineva care să sforăie lângă mine”

Despre divorț și despre viața sa sentimentală, Magda vasiliu a comentat: ”Nu, a fost ca o eliberare. Pentru că, atunci când o relație nu merge, din varii motive, n-are rost să stai. Avem niște amintiri frumoase, ne-a fost bine o perioadă de timp, am construit împreună niște lucruri, l-am salvat pe Vlad, în cazul nostru. Dar eu am văzut divorțul ca pe o eliberare și ca pe un nou început. Nu m-aș mai căsători niciodată și n-aș mai fi dispusă să iau din timpul lui Vlad pentru a-l aloca unui bărbat, oricât de minunat ar fi el, pentru că timpul meu cu Vlad e prețios. Eu mi l-am dorit foarte mult pe Vlad și probabil că de-aia, pentru mine, orice renunțare a fost firească. Acum suntem doar noi doi, ne descurcăm”.

”Da, primesc complimente, mai ales că italienii sunt extrem de extrovertiți. Inclusiv când vin la birou, îi mai spun șefului meu: „Vai, dar ce angajată aveți!“. Dar rămân la stadiul ăsta și nu sar calul, plus că se vede că am, totuși, o vârstă. Și, pentru moment, eu nu mai sunt dispusă la așa ceva, sunt bine așa cum sunt, nu-mi trebuie cineva care să sforăie lângă mine”, a adăugat fosta vedetă TV.

Advertisment
Advertisment