ActualitateshowbizStiri

Loredana Groza, despre stilul ei de viață. ”Pot să îmi permit orice”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Loredana Groza a vorbit despre stilul său de viață și despre cum se menține în formă.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a impresionat cu aparițiile sale, melodiile interpretate și cu ușurința cu care s-a adaptat tendințelor muzicale. Loredana Groza s-a căsătorit cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.

Advertisment

De multă vreme, Loredana Groza nu s-a mai afșat în compania partenerului ei de viață, dând loc zvonurilor cum că aceștia s-ar fi separat. Tatăl artistei, Vasile Groza, a confimat în martie 2023, pentru CANCAN.ro, că Loredana Groza și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu.

Advertisment

Loredana Groza a făcut declarații, pentru click.ro, despre stilul său de viață și despre cum se menține în formă.

Loredana Groza, despre stilul ei de viață. ”Când spun dietă, nu înseamnă o înfometare, nu înseamnă să faci lucruri extreme”

Loredana Groza a mărturisit că nu are nicio restricție în ceea ce privește alimentația.

”Pot să îmi permit orice, numai că, ca orice lucru pe care ți-l permiți, dacă ți-l permiți prea mult, nu îți mai permite el după aceea să mai intrii în personaj. Cred că trebuie să ai o disciplină în orice în viață, iar sportul nu e suficient dacă nu e dublat de o dietă. Când spun dietă, nu înseamnă o înfometare, nu înseamnă să faci lucruri extreme, să recurgi la tot felul de chestii care să îți dăuneze pe termen lung, din contră, ar trebui să îți cunoști corpul și să mănânci ceea ce știi că primește corpul tău, să te gândești de fiecare dată când pui ceva în gură că acel aliment este energie pură și acea alună, acea bucată de pâine se transformă în tine. Este magic, nu-i așa?

Și privind din această perspectivă, cred că trebuie să fii mult mai conștient atunci când mănânci și să nu mai mănânci compulsiv, din reflex sau din obicei, să mănânci cu drag, cu dragoste și cu respect pentru ceea ce natura îți oferă, pentru că trăim cu toții în această lume minunată și trebuie să avem grijă de ea”, a spus artista.

Advertisment
Advertisment