ActualitateshowbizStiri

Lia Bugnar, reacție dură despre ”Asia Express”. ”Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actrița și scenarista Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, a făcut acuzații dure la adresa producătorilor show-ului ”Asia Express”.

Lia Bugnar a paricipat, alături de Maria Buză, în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Ediția de atunci a fost căștigată de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Advertisment

La podcastul ”E vremea mea”, Lia Bugnar a dat detalii din culisele emisiunii la care a participat și a adus acuzații dure la adresa producătorilor ”Asia Express”.

Advertisment

Lia Bugnar, reacție dură despre ”Asia Express”. „Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam”

„De la a treia ediție eu nu m-am mai uitat. N-am mai putut. Ei te bagă așa într-un șablon.Ba că ești mai în vârstă, au nevoie de antipatici și de simpatici. Eu nu am știut că e așa că nu mă duceam. Eu nu distribui niciodată un actor într-un spectacol de-al meu într-un rol pe care nu și-l dorește. Nu vrea el, îl iau pe altul. Problema cu astfel de emisiuni și, în special cu asta, e că te îmbrâncea într-un rol pe care tu nu-l voiai, în care realmente nu erai tu”, a declarat Lia Bugnar, potrivit click.ro.

Aceasta a acuzat și faptul că producătorii difuzează cu precădere imagini scandaloase, care îi pun pe concurenți în ipostaze nefavorabile:

„Aveau posibilitatea să facă asta pentru că ne filmau 16 ore pe zi. În alea 16 ore tu-mi găsești vreo 600 de mutre nefericite, mai ales când stai atâta în soare și le pui unde vrei tu.Te fac de n-ai aer! Noi am tot stat să ne gândim, am tras de timp, am semnat contractul intr-o lună, am stat foarte mult ca să încercăm să ne luam niște măsuri. Nu poți să-ți iei nici o măsură! Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei, indiferent ce faci tu acolo bine sau rău. Filmul se face la final, acasă”.

 

Advertisment
Advertisment