ActualitateshowbizStiri

FOTO / Irina pune în joc a doua bombă cu mai multe amulete, iar un Chef patiser celebru îi uimește pe jurați la Chefi la cuțite

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Miză uriașă, în această seară, la Chefi la cuțite: Irina Fodor pune în joc a doua bombă din sezonul 12 al show-ului culinar.

Tot în această seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor primi vizita unui Chef patiser celebru din Franța, care vrea să-i impresioneze cu creația sa culinară.

Advertisment

Confruntare dificilă în ediția a noua Chefi la cuțite: Chefii se luptă pentru a doua bombă cu mai multe amulete din sezonul 12. Este vorba despre un premiu râvnit de toți cei trei jurați, întrucât bomba conține mai multe amulete cu avantaje esențiale pentru etapa confruntărilor pe echipe. Bătălia se anunță cu atât mai aprigă cu cât cea dintâi bombă nu a ajuns în arsenalul niciunuia dintre Chefi, fiind depusă în seif.

Advertisment

Cel care va încerca să încurce planurile juraților, intrând în competiție, este Chef Florin Ivan. Iar vedeta invitată la degustare este Cristina Ștefania, cea care va trebui să țină cont și dacă Chefii au respectat cerințele Irinei, proba din această seară fiind introdusă în premieră în arena amuletei. Pentru ca testul să fie pe măsura recompensei, Irina va lansa o dublă provocare pentru cei trei jurați și Chef-ul invitat. ”Suntem în emisiune culinară sau în emisiune de artă?! Ce facem acum, pictăm sau gătim?!”, a fost reacția lui Florin Ivan, la aflarea provocării. Despre ce este vorba telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la ora 20:30.

Tot în această seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor primi vizita unui Chef patiser celebru din Franța, care vrea să-i impresioneze pe jurați cu creația sa culinară. Tal Spiegel și-a scris povestea în capitala Franței în cel mai creativ mod, îmbinând deserturile irezistibile și moda în mediul online, acolo unde contul său de Instagram Desserted_in_Paris l-a transformat într-un influencer.

Dincolo de social media, Tal Spiegel și-a câștigat renumele lucrând cu mari companii pentru care a creat deserturi unice, încorporând în bucătărie expertiza în design câștigată în fosta sa carieră de art director. Mai mult, Tal a publicat o carte de succes, în care explorează lumea deserturilor create de el asemenea unei călătorii inspiraționale, concentrându-se pe culorile, structura, compoziția, dar și povestea fiecărui desert. În ediția show-ului culinar difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30, telespectatorii vor afla întreaga lui poveste și ce le-a pregătit juraților .

Advertisment
Advertisment