ActualitateshowbizStiri

FOTO / Imagini superbe de la nunta cântăreței Bella Santiago

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Bella Santiago, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu Nicolae Ionuț Grigore. Nunta a fost una superbă.

Bella Santiago este o cântăreață filipineză stabilită în România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a fost finalistă la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, în anul 2016. În anul 2018, Bella Santiago a câștigat show-ul ”X Factor”, de la Antena 1. Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din România cu muzica ei, cu dansurile senzuale pe care le face în show-uri, dar și cu fizicul ei. Bella Santiago a fost implicată și în proiectul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Advertisment

În plan personal, Bella Santiago formează un cuplu cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând. Bella Santiago și kinetoterapeutul Nicolae Ionuț Grigore au făcut cununia civilă în anul 2017, iar acum își doresc să facă nunta. Evenimentul urmează să aibă loc anul acesta. Cântăreața și soțul ei au făcut nunta catolică în data de 26 mai 2023.

Advertisment

Evenimentul a fost unul fastuos, iar Bella Santiago a purtat două rochii de mireasă, una în biserică, iar alta la petrecere, în care a arătat extraordinar de bine.

Pe rețelele de socializare au fost postate mai multe imagini superbe de la nunta artistei.

 

Advertisment
Advertisment