ActualitateshowbizStiri

FOTO / Ilona și Ristei, duet de senzaţie la Te cunosc de undeva!, transformaţi ȋn Ozana Barabancea și Horia Brenciu

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cum este să fii jurizat chiar de cel pe care îl interpretezi? La această întrebare vor afla răspunsul telespectatorii în cea de-a douăsprezecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când Florin Ristei și Ilona fac un duo de excepție și îi impersonează pe Ozana Barabancea și pe Horia Brenciu.

„Eu nu pot să cânt așa ceva. Deja îmi puteți spune << Noapte bună! >>. Asta sunt, atât pot!”, așa și-a început Ilona repetițiile, după ce a aflat ce personaje le-a oferit ruleta, la finalul ediției anterioare: „Voi încercați să introduceți într-un <mono creier> o sextină, o septimă, o… vai de viața mea, că nu știu ce m-a pus pe mine să vin la emisiunea asta! Punct și la revedere!”, în vreme ce Florin Ristei a avut o singură doleanță: ,,Sper să mai vorbească Ozana cu noi după interpretarea asta!”.

Advertisment

Puși în fața unei provocări de zile mari, cei doi recunosc: ,,Din punct de vedere voce, este cea mai grea interpretare de până acum. Ilonei îi bubuie capul!”, a mărturisit Ristei, în timp ce Ilona crede că: ,,Ozana va fi foarte mândră de tine, Florin!”.
Vizibil emoționată, Ozana Barabancea, la momentul jurizării, le-a mărturisit celor doi artiști: ,,Mă simt măgulită că ați adus pe scena Te cunosc de undeva! acest moment. Vă felicit și vă mulțumesc pentru aceste clipe!”. La rândul lui, Mihai Petre a pregătit un discurs de suflet: ,,Urmează să fac o mărturisire. Îi cunosc pe cei doi de multă vreme și aș vrea să vă spun că mă simt norocos şi îi consider două voci absolut fantastice! Au tot respectul meu, sunt două dintre cele mai bune voci din țara asta!”, continuând cu laude la adresa celor doi concurenți: ,,Mă înclin în fața voastră și vă felicit pentru cum ați reușit să aduceți pe scenă două voci pe care le iubesc!”.
Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.
8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Advertisment

 

 

Advertisment
Advertisment