ActualitateshowbizStiri

FOTO / Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

De data aceasta, joker-ul special va fi oferit de nimeni altul decât de marele portar român Helmuth Duckadam.

Advertisment

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. De data aceasta, joker-ul special va fi oferit de nimeni altul decât de marele portar român Helmuth Duckadam.

Advertisment

„Am un joker de senzație și vă voi spune ce vă aduce, după ce-l va câștiga cineva“, le-a transmis Helmuth Duckadam juraţilor iUmor, ținându-i, în tot acest timp, în suspans.

„Duckadam este eroul copilăriei mele! Pentru mine, a fost ceva de neimaginat și a făcut o istorie care nu va mai fi scrisă niciodată”, a mărturisit Cheloo.

Cum va influența joker-ul decizia unuia dintre cei patru jurați, cum va fi schimbat parcursul unui concurent în concurs și cum s-au descurcat Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, sâmbătă, de la ora 20:00.

De la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante momente de umor, noul sezon promite să țină telespectatorii cu ochii pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

Advertisment
Advertisment