ActualitateshowbizStiri

Greutățile prin care a trecut Mihai Mitoșeru. ”Am ajuns să pierd tot, inclusiv casele, a mea și a mamei mele”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru vorbit despre gereutățile prin care a trecut de-a lungul anilor. ”Am ajuns să pierd tot, inclusiv casele, a mea și a mamei mele”, a mărturisit acesta.

Mihai Mitoșeru este cunoscut ca actor și prezentator de televiziune. În plan personal, Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019.

Advertisment

Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa. În anul 2000, Mihai Mitoșeru a trecut prin momente cumplite, iubita sa de la acea vreme, cu care avea o relație de 10 ani, pierzându-și viața.

Advertisment

De-a lungul anilor, Mihai Mitoșeru a tecut prin numeroase momente dificile, după cum a dezvăluit pentru revista Unica.

Greutățile prin care a trecut Mihai Mitoșeru. ”Am luat-o de la zero”

Întrebat dacă s-a confruntat cu lipsurile financiare, Mihai Mitoșeru a răspuns: ”În copilărie nu, mama mi-a oferit tot ceea ce mi-am dorit. Însă au fost perioade, la un moment dat, în tinerețe, când am început să cunosc succesul și aruncam cu banii. Am ajuns să pierd tot, inclusiv casele, a mea și a mamei mele. Am luat-o de la zero. Am avut momente de lipsuri, dar cu puținul pe care îl aveam am fost fericit cu persoana de lângă mine. Poate nu aveam bani să mergem la restaurant, dar mergeam la fast food la coltul străzii, mâncam un sandwich și eram fericit. Pentru mine fericirea nu înseamnă bani. Este important să ai alaturi o persoană cu care să iți placă totul, să mănânci cu ea, să te uiți la ea, să vorbești cu ea, să stai cu ea. Să ai oamenii pe care îi dorești alături și să fii sănătos”.

”În momentul în care am pierdut casele și eram cu mama, cu soția și cu cățelul într-o garsonieră și dormeam pe o saltea eram mai fericit decât sunt astăzi, când am unde să stau și o cameră foarte mare. Fericirea este o stare de spirit care nu poate fi cumpărată”, a adăugat acesta.


Unul dintre cele mai dificile momente din viața lui Mhai Mitoșeu a fost cel în care mama sa a trecut printr-o operație foarte grea: ”A fost momentul în care mama a avut nevoie de acea intervenție chirurgicală pe creier și am avut o perioadă de depresie, pentru că mi-am dat seama că daca se întâmplă ceva cu ea voi rămâne singur pe lume. Am slăbit 13 kilograme, nu puteam să dorm, să fac nimic, aveam senzația că nu mai am pentru ce și de ce să trăiesc. Dar am reușit să depășesc acel moment, am avut parte și de ajutor specializat, am apelat la un psiholog, am fost și la duhovnic”.

Advertisment
Advertisment