ActualitateshowbizStiri

Geanina Ilieş va prezenta Ştirile Antena Stars

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Începând din 5 februarie, Geanina Ilieş revine pe micile ecrane, la pupitrul Ştirilor Antena Stars.

Aceasta va aduce pe micile ecrane noutăţile din zona mondenă, zilnic, de luni până duminică, de la ora 14.00, la Antena Stars. Live-uri de la principalele evenimente mondene, dar şi de la cele mai importante evenimente din viaţa vedetelor, intervenţii în direct cu specialişti din diverse domenii, breaking news-uri din lumea mondenă, dar şi dezbateri în direct, alături de diverşi invitaţi, toate acestea se vor regăsi în buletinele de Ştiri Antena Stars.

Advertisment

„Cu mare bucurie vă anunţ că în doar câteva zile vă voi da întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, de la ora 14.00 cu ultimele noutăţi din lumea mondenă. Sunt încântată să revin în familia Antenei, aici unde am ragăsit una dintre cele mai dinamice redacţii de ştiri şi reperul tv al lumii mondene din România. Venim cu o abordare editorială nouă, pe care abia aştept să o descoperiţi. Zilnic, vom dezbate intens stilul de viaţă al vedetelor din România şi nu numai, prin intervenţii live şi vă vom aduce cele mai proaspete ştiri din showbiz. Vă invit să dăm împreună ora exactă în lumea exclusivităților, la Știrile Antena Stars!”, dezvăluie Geanina Ilieş.

Advertisment

Cu o carieră de peste 15 ani în televiziune, dintre care 6 la pupitrul Observator Antena 1, la începutul anului 2024 Geanina Ilieş revine pe micile ecrane, zilnic, de la ora 14.00 la Ştirile Antena Stars

Advertisment
Advertisment