ActualitateshowbizStiri

FOTO / Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Confruntarea România – Kosovo, difuzată marţea aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic.

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, difuzată înainte de partida în care tricolorii vor întâlni naţionala din Kosovo. Eric de Oliveira, George Tănase, Iulia Albu şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion s-au prezentat în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Advertisment

Glumele au început încă din culisele emisiunii, unde, întrebat dacă Ion Crăciunescu şi-a adus cartonaşele cu el, Helmuth Duckadam a răspuns fără să stea pe gânduri: „Eu cred că nici nu iese din casă fără ele!”.

Advertisment

Direct din peluză, <adevăraţii antrenori ai echipei naţionale>, după cum chiar ei s-au intitulat, cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion au venit pe platoul iUmor cu cerinţe clare pentru tricolori, chiar înainte de partida România – Kosovo: „Vrem calificare, vrem rezultate, vrem să avem motive să mai plecăm şi noi de acasă, de la soţiile noastre!”. Cei doi însă să nu s-au sfiit să lanseze o tiradă de glume la adresa fotbalului românesc: „Care e diferenţa dintre un suporter şi un bebeluş? Un bebeluş plânge mai rar!” sau „FRF n-ar trebui să mai vândă fulare suporterilor, ci batiste!”, au fost doar câteva dintre afirmaţiile care au stârnit hohote de râs în platoul iUmor.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare.

Advertisment
Advertisment