ActualitateshowbizStiri

FOTO / Fachirul Testa, show care le-a tăiat respiraţia juraţilor pe scena iUmor

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cel de-al șaptelea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Printre ei se numără și fachirul Testa, care a venit pe scena iUmor cu un număr care le-a tăiat respiraţia tuturor celor prezenţi pe platoul de filmare.

Advertisment

Fachirul Testa, originar din Madrid, Spania, avea 8 ani când tatăl său i-a dăruit un exemplar din Cartea Recordurilor, iar acela a fost momentul când artistul a descoperit că există mulți oameni care fac lucruri incredibile și și-a dat seama că vrea să facă partea din acea lume.

Advertisment

,,Sunt fachir de mai bine de 20 de ani și, de-a lungul timpului, am avut multe accidentări; mi-am rupt ambele mâini, mi-am fracturat coastele și am avut plămânii perforați”, a povestit concurentul. Fachirul Testa i-a cucerit, rând pe rând, pe Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo, încă din primele momente de când a intrat pe scenă, cu momente absolut spectaculoase.

Despre ce număr este vorba, ce reacții au mai avut cei patru jurați și ce voturi a obţinut concurentul, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.

 

Advertisment
Advertisment