ActualitateshowbizStiri

FOTO / Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent. Diseară, un ingredient inedit îi va lăsa mască pe chefi: “Combinaţia e ireală, e de pe altă planetă!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Competiţia Chefi la cuţite devine din ce în ce mai dură cu fiecare ediţie de confruntări, iar asta au simţit-o pe pielea lor aseară, concurenţii celor trei echipe, într-o ediţie care s-a impus ca lider de audienţă, pe toate targeturile.

Ingrediente inedite, combinate în culori cât mai interesante, le-au dat mari bătăi de cap, iar o amuletă aruncată în joc de chef Bontea a instaurat haosul la bancurile de lucru. După un duel complicat, echipa Saint Tropez a pierdut primul concurent, pe Monica Iliescu.

Advertisment

A patra confruntare Chefi la cuţite a debutat aseară cu un nou joc, pe care şi l-a adjudecat din nou Chef Dumitrescu, spre disperarea colegilor de jurizare. Şi cum 12 este numărul care guvernează acest sezon, tot 12 ingrediente care mai de care mai extravagante a adus Irina sub cloşuri, plusând cu încă o provocare: obţinerea unei anumite culori predominante în farfurie. Edamame şi culoarea galben; piept de pui pe portocaliu, alge – roşu, urechi de porc – gri, fistic – mov, lapte bătut verde, măsline verzi şi culoarea maro, whiskey – alb, vanilie şi roz, lemongrass beige, kiwi şi negru, brânza cedar şi bordeaux au fost ingredientele şi culorile provocării de aseară. Iar pentru ca lupta să fie şi mai dură, chef Bontea a aruncat in joc o amuletă complicată: „Divide et impera, suceşte chefii celorlalte echipe pe parcursul a jumătate din timpul unei probe!”.

Advertisment

Confruntarea a fost câştigată de echipa lui chef Dumitrescu, concurenţii lui Chef Bontea ajungând astfel pentru a patra oară la duel. Proba individuală l-a lăsat pe chef Scărlătescu la finalul jurizării cu nu mai puţin de 3 concurenţi în lupta pentru salvare, pentru ca la final, Monica Iliescu să părăsească show-ul culinar. „Sunt mândră că am ajuns până aici! este cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea!”, a mărturisit concurenta.

Diseară, la Chefi la cuţite, competiţia continuă cu un nou battle, în care fiecare echipă intră cu un scop bine definit. Concurenții lui Chef Sorin Bontea încearcă să scape de tensiunea duelului, după patru ediţii în care au ajuns aici. Tabăra lui Chef Florin Dumitrescu își dorește mai multe victorii, în timp ce concurenții lui Chef Cătălin Scărlătescu vor să depășească perioada nefastă de până acum. Cel de-al cincilea battle vine cu şi mai multă presiune, mai ales că jocul propus de Rikito înainte confruntării este unul de maximă îndemânare. Juriul este şi el unul pe măsură şi extrem de greu de mulţumit: ingineri chimişti din industria alimentară. Ce echipă va obține victoria și cine va părăsi competiția, telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată în această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

Advertisment
Advertisment