ActualitateshowbizStiri

FOTO / Diseară, la Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri, iar Dani Oțil anunță primul cuplu propus la eliminare

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Emoții, adrenalină și mult umor la premiera de ieri seară Power Couple România – La bine și la greu. Prima ediție a celei mai incitante competiții a cuplurilor a aliniat la start nouă perechi de vedete, pregătite să treacă prin situații incredibile pentru titlul de primul Power Couple din România.

Reality show-ul prezentat de Dani Oțil a debutat în forță, cu proba concurentelor, puse față-n față cu un calendar gigantic, înalt de 20 de metri, pe care l-au escaladat pentru a ajunge la datele semnficative pentru relațiile lor. În această seară, urmează una dintre cele mai așteptate provocări din concurs: ”Au, mami!” este proba care-i aduce pe bărbați în sala de nașteri!
Premiera Power Couple România – La bine și la greu s-a impus ca lider de audiență pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând 5.9 puncte de rating și 20.4% cotă de piață, în vreme ce postul TV situat pe locul doi, Pro TV, a obținut 5.6 puncte de rating și 19.3% cotă de piață. Cea dintâi ediție a reality show-ului a adus tensiunea competiției încă din primele clipe, dar și multe situații comice surprinzătoare pentru concurenți. Astfel, una dintre surprizele concursului a fost că în prima etapă, unul dintre cupluri este nevoit să doarmă într-o mașină – fiind lipsit astfel de confortul camerelor de cazare primite de ceilalți. Cei mai puțin norocoși au fost Ana și Tudor Ionescu – în urma tragerii la sorți, lor le-a revenit fermecătoarea mașină vintage în locul unei camere din vilă.
După sosirea în casa care-i va găzdui pe parcursul competiției, cuplurile s-au pregătit pentru cea dintâi probă din concurs – cea a doamnelor. În fiecare etapă a întrecerii, perechile primesc un buget de 2.000 de euro, pe care trebuie să-l managerieze strategic, investind, înainte de probele individuale, o sumă de bani direct proporțională cu încrederea pe care o au în capacitatea partenerilor de a trece probele. Astfel, cele dintâi investiții au fost făcute de către domni – suma cea mai mare fiind alocată de Emi Popescu. El a investit 1.000 de euro în abilitatea soției sale, Mădălina, de a trece proba Calendarul vieții.
Ca să treacă proba, doamnele au escaladat contracronometru giganticul calendar, pentru a ajunge la datele semnficative pentru relațiile lor. Orice răspuns greșit i-a costat scump pe domnii care au fost nevoiți să consume cocktailuri din cele mai neatrăgătoare combinații de ingrediente. Tensiunea a crescut încă de la prima probă, după ce Oana Matache, partenera lui Radu Siffredi, Daiana Anghel, soția lui Sorin Gonțea, dar și Delia, logodnica lui Lino Golden, au picat testul uriașului calendar, pierzând astfel banii investiți. Concurentele care au trecut proba în prima ediție au fost Ana, soția lui Tudor Ionescu, și Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, ei adăugând astfel sumele investite la bugetul de 2.000 de euro.
Finalul probei va putea fi urmărit de telespectatori în seara aceasta, când urmează și una dintre cele mai așteptate provocări din concurs: ”Au, mami!” este testul care-i aduce pe bărbați în sala de nașteri. Concurenții vor experimenta durerile nașterii, conectați la un dispozitiv cu nouă grade de intensitate care simulează contracțiile travaliului. Camera Investițiilor va fi, de data aceasta, ocupată de doamne: ele vor fi cele care vor decide ce sume investesc în puterea partenerilor de a rezista până la ultimul nivel de durere. ”Știu că poate duce proba la capăt, sunt convinsă de asta”, a declarat Roxana Blenche despre partenerul ei, Cătălin. ”Am simțit că sunt lovit cu 20 de cuțite, atât de puternică era durerea”, a mărturisit Cosmin Natanticu. ”La un moment dat am uitat unde sunt, am simțit că-mi pierd controlul, știam doar că e Oana lângă mine, o auzeam”, a povestit Radu Siffredi.

Advertisment

Proba va pune astfel în discuție un subiect dezbătut din plin de-a lungul timpului: suportă sau nu mai greu durerea fizică bărbații? Sunt sau nu mai rezistente la durere femeile? Cei care nu trec proba pierd banii investiți de partenerele de viață – iar la finalul serii, cuplul care va avea cea mai mică sumă rămasă în cont va fi propus spre eliminare. Cum se vor descurca domnii în sala de nașteri telespectatorii vor descoperi diseară, la Antena 1 și AntenaPLAY, în ediția Power Couple România de la 20:30. Reality show-ul prezentat de Dani Oțil este difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30

Advertisment

Advertisment
Advertisment