ActualitateshowbizStiri

Din trecutul Monicăi Bîrlădeanu. ”La 19 ani, când un fotograf mi-a propus să pozez pentru o linie de pijamale, am devenit conștientă că oamenii mă consideră frumușică”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vâstă de 44 de ani, a scos la iveală amănunte ma puțin cunoscute din trecutul său. ”La 19 ani, când un fotograf mi-a propus să pozez pentru o linie de pijamale, am devenit conștientă că oamenii mă consideră frumușică”, a spus vedeta.

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele ma senzuale apaiții de pe scena artistică din România. Aceasta și-a început carira în showbiz ca model.  Într-un interviu pentru life.ro, actrița a mărturisit că abia la 19 ani a conștientizat că oamenii o consideră frumoasă.

Advertisment

”Cred că pe la 19 ani, când un fotograf mi-a propus să pozez pentru o linie de pijamale, am devenit conștientă că oamenii mă consideră frumușică. Mediul în care mă învârteam până atunci nu era deloc preocupat de frumusețe sau lucruri de genul ăsta, așa că nu avusesem parte de confirmări până atunci. Îți spun sincer că nu mi se părea în niciun fel, prioritățile mele erau altele, ca de exemplu cum să obțin un job part-time bănos, care să mă susțină în facultate. Modelingul s-a întâmplat sa fie unul dintre ele”, a declarat vedeta.

Advertisment

Întrebată dacă și-a pus vreodată problema că ar fi putu să nu reușească în cinematografuie și televiziune, Monica Bîrlădeanu a răspuns: ”N-am gândit niciodată în termenii ăștia, de „reușită”. Mi se pare că asta pune o presiune care îți ia din libertate. Deși sunt un om foarte ambițios, nu funcționez pe targeturi carieristice. Nu urmăresc să „reușesc” nimic în punctul ăsta al vieții mele, ci să mă bucure mereu ce fac. „Reușita” e un concept impus de societate. Când se consideră că ai reușit? Când joci în filme? Ok, am jucat în 25. Se poate considera că am reușit? Nu știu… dar întrebarea cea mai importantă e: pentru cine contează asta? Că pentru mine nu”.

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, dar și din postura de prezentatoare a emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

 

Advertisment
Advertisment