ActualitateshowbizStiri

FOTO / Delia, captivată de un moment englezesc de pe scena iUmor. “E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut parte! Vreau să întru în gaşcă!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cel de-al 15-lea sezon iUmor, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate numere din umor din toate colţurile lumii.

Încă de la premiera sezonului, Delia a fost captivată de-a dreptul de momentul unor tineri concurenţi veniţi din Anglia, cu un moment de tip jackass, în care actorii efectuează diverse scene mai mult sau mai puţin brutale şi tot felul de cascadorii şi farse.

Advertisment

The Lazy Generation s-au făcut remarcaţi în Anglia după participarea la un show de talente, ba chiar au propria lor emisiune la Comedy Central, iar Viny, unul dintre membrii echipei lucrează cu cei de la Jackass. Cu un moment de tip jackass au venit şi la iUmor, număr care i-a împărţit în două tabere pe juraţii de la Antena 1: unii care nu au putut nici să privească întregul moment, cum a fost cazul lui Cătălin Bordea, şi unii care au savurat din plin fiecare secundă, cum a fost cazul Deliei.

Advertisment

„E tot ce am visat eu în copilărie şi n-am avut parte! Vreau să intru în gaşcă!”, le-a mărturisit Delia concurenţilor veniţi pe scena iUmor, spre surprinderea colegilor ei din juriu. Întregul moment, care l-a determinat pe Natanticu să părăsească masa juriului şi să încerce şi el o provocare de zile mari, va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

 

 

Advertisment
Advertisment