ActualitateshowbizStiri

FOTO / Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Ce concurent a fost eliminat

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ediția Chefi la cuțite de aseară, dedicată primei întreceri între echipe din sezonul 12, s-a impus ca lider detaşat de piaţă, pe toate targeturile, şi a înregistrat record de audienţă, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă, în acest sezon.

Confruntarea a fost câștigată de echipa lui Chef Florin Dumitrescu, iar în urma duelului eliminator, primul concurent care a părăsit competiția a fost Ioan Frăţilă (nea Ion), din echipa lui Chef Bontea. În seara aceasta, cel de-al doilea battle va crește presiunea la bancurile de lucru, după ce o nouă amuletă va fi aruncată în joc.

Advertisment

Cel dintâi battle al sezonului 12 a adus o provocare dificilă pentru echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: cucerirea echipei Observator, invitată la degustare, însă folosind nişte ingrediente la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Stafide, seminţe de floarea soarelui, ouzo, arpagic murat, smochine, tapioca, stridii, brânză de vaci, lapte de ovăz, jeleuri ursuleţi, burtă fiartă şi litchi au fost ingredientele împărţite de Chef Dumitrescu celor 3 echipe, după ce acesta a câştigat jocul zilei, propus de Rikito. Voturile echipei Observator au adus victoria pentru echipa lui Chef Dumitrescu, în timp ce concurenţii lui Chef Bontea şi cei ai lui Chef Scărlătescu au fost nevoiţi să intre la primul duel eliminator. La finalul ediției de aseară, concurentul care a plecat acasă, despărțindu-se de echipa lui chef Sorin Bontea, a fost Ioan Frăţilă (nea Ion).

Advertisment

Lupta continuă la Chefi la cuțite în această seară cu o provocare cel puțin la fel de dificilă. Cele 3 echipe vor avea de gătit pentru niște jurați pretențioși: 11 elevi pasionaţi de robotică, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani vor veni să deguste preparatele lor pentru a decide tabăra câștigătoare. Oare ce își doresc cel mai mult să savureze pasionații de robotică, mai ales că şi de această dată, cele 4 ingrediente de bază vor fi cum nu se poate mai… nepotrivite. Aceasta va fi dilema celui de-al doilea battle, care va începe, desigur, tot cu un joc, şi care, va fi potenţat de o nouă amuletă! Duelul nu va face nici el lucrurile sub nicio formă mai simple, căci Irina Fodor va complica şi mai mult misiunea concurenţilor, printr-un anunţ care le va testa dibăcia şi puterea de concentrare.

Ce echipă va obține victoria și cine va părăsi competiția, telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată în această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

 

Advertisment
Advertisment