ActualitateshowbizStiri

Daniel Buzdugan, despre mariajul cu Monica. ”Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Daniel Buzdugan, în vârstă de 48 de ani, a dat detalii din mariajul său cu Monica, femeia împreună cu care are doi copii.

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio de la noi. În anii ’90, acesta a lucrat la TVR Iași, alăturii de Andreea Marin.

Advertisment

În plan personal, acesta are o familie extrem de frumoasă alături de soția sa, Monica, și de cei doi copii ai lor, Luca și Maria. Despre mariajul său cu Monica a dat detalii Daniel Buzdugan pentru revista Viva. Acesta a vorbit despre gelozia în cuplu, dar și despre discuțiile în contradictoriu.

Advertisment

Daniel Buzdugan, despre mariajul cu Monica.  ”De aici ne certăm, că eu arunc lucrurile din casă, arunc tot”

”Da, n-ai cum să nu fii gelos atunci când iubești. N-ai cum. Cine spune chestia asta înseamnă că se ascunde după deget sau nu iubește. Dar astea nu trebuie să devină o boală, că sunt persoane care, pur și simplu, numai asta văd, ceea ce e dezastru. O gelozie devenită stil de viață, adică să stai să urmărești, să descoși, să îi iei telefonul, să vii la serviciu să-l urmărești sau să o urmărești când iese cu prietenele sau cu prietenii, e ceva… Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre. Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute în care fetele cu care eram se comportau ca niște disperate. După ce am cunoscut-o pe Monica, am zis: „Incredibil, nu se poate așa ceva!”. Mă simțeam super liber, e o relație foarte frumoasă. Cred că lucrurile ar trebui să se întâmple așa de la începutul unei relații”, a spus Daniel Buzdugan despre gelozia în cuplu.

Despre motivul de la care pornesc discuțiile în cuplul lor, acesta a detaliat: ”Da, există, că ne certăm. Dar sunt certuri care, până la urmă, se termină repede. Pornesc de la faptul că mie îmi plac foarte mult minimalismul, simplitatea în casă și arunc tot felul de lucruri. Cutii, pungi, haine pe care nu le mai folosim, tot felul de chestii de prin bucătărie, pe care eu le consider în plus și se trezește că ajunge acasă, după ce am făcut curățenie, și îi lipsește o sită, îi lipsește nu știu ce ustensilă de bucătărie de stors, de curățat, de nu știu ce, pe care o folosește o dată la un an sau o dată la trei ani. Eu am filozofia asta: „Nu folosim, pa, la revedere!”. Nu aglomerăm. Nu îmi place aglomerația. (…) De aici ne certăm, că eu arunc lucrurile din casă, arunc tot. Pentru mine, e foarte important să am un spațiu aerisit și să am ordine în jurul meu, altfel nu pot să fiu creativ dacă e dezastru. Parcă-mi stă pe creier dezordinea, nu-mi place”.

 

Advertisment
Advertisment