ActualitateshowbizStiri

Dan Frînculescu, invitat special în marea finală iUmor, la Antena 1

Advertisment
Advertisement
efume.ro

iUmor sezonul 16 se apropie de marea finală! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzată duminică, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a câștiga atât trofeul, cât și marele premiu în valoare de 20.000 de Euro.

Dan Frînculescu a pregătit un număr special pentru marea finală, așa cum numai el știe.
După ce a prezentat o serie de roast-uri, printre care și unul la adresa societății, a oamenilor cu foarte mulți bani, în special, Cheloo i-a mărturisit comediantului: ,,Îți mulțumim! Ai eclipsat peste jumătate dintre concurenții din seara asta!”, recunoscând: ,,Sunt fan Frînculescu!”.

Advertisment

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 16 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 12 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro.
Deși finala iUmor, difuzată duminică, 26 mai, de la 20:00, pe Antena 1 este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live, duminică seară, după ce Emi și Cuza vor anunța ,,START VOT!”. Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 16, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

Advertisment

 

Advertisment
Advertisment