ActualitateshowbizSportStiri

Cum se simte Camelia Potec după ce a devenit mamă pentru a doua oară. ”Aș fi avut nevoie de o perioadă mai lungă de a sta acasă”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Camelia Potec, fostă campioană olimpică la înot și președinta Federației Române de Natație, a explicat cum se simte după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, a devenit mamă pentru prima oară în anul 2018, când a adus pe lume o fetiță, Caelia Ioana. Sebastian Tudor, soțul Cameliei Potec, este om de afaceri. În vara acestui an, fosta sportivă de performanță, a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare, că este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Advertisment

Camelia Potec a devenit mămică pentru a doua oară în luna octombrie 2023. Aceasta a explicat, la postul de televiziune Antena Stras, cum se simte după ce a devenit din nou mămică.

Advertisment

Cum se simte Camelia Potec după ce a devenit mamă pentru a doua oară. ”Am avut ceva probleme, eu, din punct de vedere fizic”

„Suntem bine! Eu sunt în drum spre birou, mai fug așa începând de săptămâna aceasta, mai fug așa câteva două, trei ore, la birou. Chiar dacă mi-aș dori să mai stau câteva săptămâni acasă cu cea mică… Ea este bine, ziua doarme, dar noaptea mai avem colici, stăm așa împreună, ne privim. Aș fi avut nevoie de o perioadă mai lungă de a sta acasă, ca să mă odihnesc puțin mai mult pe timpul zilei”, a declarat Camelia Potec, potrivit spynews.ro.


„A fost puțin mai lungă (n.r. recuperarea) decât mă așteptam, am avut ceva probleme, eu, din punct de vedere fizic. Cea mică a fost foarte bine din prima zi, are 10, nota la naștere, s-a adaptat foarte bine (…) Eu am fost nevoită să stau 10 zile la pat, lucru care m-a scos puțin din felul meu de a fi, din starea mea, de a începe să mă mișc foarte rapid”, a mai spus aceasta.

Advertisment
Advertisment