ActualitateshowbizStiri

Cum se mai simte Elena Cârstea. ”Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântăreața Elena Cârstea, în vârstă de 61 de ani, s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Despre starea sa de sănătate din prezent a făcut aceasta noi declarații.

Elena Cârstea a părăsit România în urmă cu mulți ani. Artista s-a căsătorit cu Glenn Muttart. Elena Cârstea are două fete adoptate, Sanda și Adriana. În America, vedeta a lăsat deoparte muzica și este agent imobiliar. Cele două fiice ale celebrei artiste Elena Cârstea au urmat cariera militară în America. Fiica cea mare, Sanda, a absolvit şcoala militară în 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane, iar fiica cea mică, Adriana, a devenit în 2019 militar în Armata Statelor Unite. Adriana a renunțat la armată și s-a înscris la Facultatea de Medicină.

Advertisment

În ultima perioadă de timp, Elena Cârstea s-a confrruntat cu probleme mari de sănătate. Chiar înainte de a împlini 61 de ani, artista a făcut atac cerebral și pneumonie, acum aflându-se în recuperare. Despre problemele de sănătate cu c are s-a confruntat, da și despre starea sa din prezent a făcut artista noi declarații pentru CANCAN.RO.

Advertisment

Cum se mai simte Elena Cârstea. ”Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam”

 

”Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet. La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort. Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira”, a declarat Elena Cârstea.


„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam. Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii…Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC -ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge. Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez… Toată luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin”, a mai spus artista.

Advertisment
Advertisment