ActualitateshowbizStiri

Cum se descurcă Rocsana Marcu în afacerile cu imobiliare. ”Toată lumea vrea să cumpere case acolo”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fosta vedetă de televiziune Rocsana Marcu este plecată de ceva timp în Marea Britanie. Aceasta este agent imobiliar. Rocsana Marcu a dat detalii despre viața sa din prezent în Anglia.

Rocsana Marcu este cunoscută publicului din România din postura de cântăreață, actriță, dar și prezentatoare de televiziune. Vedeta este mama a două fetițe: Mayra și Indira. De ceva vreme, Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia, unde este agent imobiliar.

Advertisment

Despre viața sa din prezent și despre cum se descurcă în afacerile cu imobiliare a dat vedeta detalii pentru click.ro.

Advertisment

Cum se descurcă Rocsana Marcu în afacerile cu imobiliare. ”Am început să vând acum foarte multe proprietăţi şi în Dubai”

Rocsana Marcu a mărtuisit că îi merge foarte bine în afacerile cu imobiliare și a început să vândă case și în Dubai.


„Am început să vând acum foarte multe proprietăţi şi în Dubai, pentru români şi pentru englezi. Toată lumea vrea să cumpere case acolo, pentru că sunt preţuri foarte bune. Cu siguranţă o să îmi iau şi eu casă în Dubai, pentru că merg acolo de 20 şi ceva de ani, în fiecare an, şi am văzut cum s-a dezvoltat.

Îmi este foarte drag acel loc. 90% dintre prietenii mei locuiesc acolo, şi prietenele mele din copilărie, aşa că abia aştept să plec din nou. Voi merge curând cu nişte clienţi de-ai mei care au cumpărat acolo şi o să-şi preia apartamentele. Dar vin şi alţii să vadă zona, să mai investească. O să tot fac naveta Londra-Dubai”, a declarat fosta vedetă de televiziune.

Advertisment
Advertisment