ActualitateshowbizStiri

Cum s-a schimbat stilul de viață al lui Busu. ”Aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Actorul Florin Busuioc a dezvăluit cum s-a schimbat stilul său de viață după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu șase ani.

Florin Busuioc, Busu cum este acesta cunoscut de publicul larg, este actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV.

Advertisment

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Advertisment

Florin Busuioc a explicat, pentru revista Viva, cum s-a schimbat stilul său de viață la șase ani după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Cum s-a schimbat stilul de viață al lui Busu.  ”Am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri”

 

”Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât”, a detaliat Florin Busuioc.


”Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces. Nu am cheat-day și nici nu există mâncăruri la care să nu pot renunța, ba chiar am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri. Nu mai am niciun fel de problemă, mănânc doar ce mi s-a recomandat”, a adăugat acesta.

 

”Nu sunt lucruri pe care nu le mai fac și nu mi-e dor de fumat, de mâncat noaptea și toate lucrurile acestea. Ce pot să spun este că urc scările fără probleme, nu mai am nicio extrasistolă, cum aveam în mod frecvent când eram mai gras. Nu pot să zic că-mi lipsește ceva din viața anterioară”, a încheiat el

 

Advertisment
Advertisment