ActualitateshowbizStiri

Cum este soțul Adelinei Pestrițu în rol de tată. ”Zeny e feblețea lui”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Adelina Pestrițu, în vârstă de 36 de ani, a explicat cum este partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, în rol de tată.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu. Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2022 trei ani de la cununia religioasă.

Advertisment

Adelina Pestrițu a dezvăluit, pentru revista Viva, cum se descurcă partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, cu fetița lor, Zenaida.

Advertisment

Cum este soțul Adelinei Pestrițu în rol de tată. ”Nu rezistă niciunei cereri care vine din partea ei”

 

”Sunt tare mândră de el. E un tată bun, are răbdare și este implicat. Se joacă mult cu ea, fac puzzle și lego ore în șir și este foarte protector. Zeny e feblețea lui și totul e în funcție de cum vrea fata lui. O răsfață și nu rezistă niciunei cereri care vine din partea ei”, a declarat Adelina Pestrițu.

”Desigur, s-a mai întâmplat și să fiu nevoită să plec cu munca, dar Virgil s-a descurcat de minune. La somn îl cam păcălește, ce-i drept, și reușește mai greu să o adoarmă la ora potrivită atunci când stă cu el. În rest, se înțeleg de minune. Virgil urmărește des cursele de Formula 1 și am observat că pasiunea s-a transmis și la cea mică”, a adăugat ea.

Advertisment
Advertisment