ActualitateshowbizStiri

Cum a cunoscut-o Paul Ipate pe Jojo. ”Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, formează un cuplu foarte unit cu actorul paul Ipate. Acesta din umă a povestit cum a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață.

Jojo este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața personală, Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șapte ani de relație. Vedeta are doi copii – un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Advertisment

Deși Jojo și Paul Ipate formează o familie, cei doi nu sunt căsătoriți. Paul Ipate a fost prezent la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde, printere altele, a povestit cum a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață, dar a făcut declarații și despre gelozia în cuplu.

Advertisment

Cum a cunoscut-o Paul Ipate pe Jojo. ”Între noi, s-a întâmplat natural”

„Ne-am cunoscut pe platoul de filmare, la Florin Piersic Jr. Nu s-a lansat filmul, existând niște probleme acolo între ei, de producție, probleme administrative, nu-i treaba mea. Eu am făcut un spectacol cu Florin Piersic Jr., apoi eu l-am chemat la un alt spectacol de-al meu. A venit și după mi-a propus să joc în film. Țin minte că m-a întrebat dacă am probloeme cu nuditatea, că există o scenă de dragoste. Zic: „Depinde ce nuditate, că dacă e gratuită nu mă interesează. Adică să însemne ceva.” Zice: „Nu, nu, nu. Stai, că nu arătăm chiar tot, dar o să filmezi cu Cătălina Grama.” Evident că am întrebat și eu cine este Cătălin Grama și a zis: „Cu Jojo”, „A… Da, da. Nu am nicio problemă.” O știam de dinainte, era mișto. Ne-am cunoscut pe platou și acolo s-au dezvoltat lucrurile. (…) Între noi, s-a întâmplat natural”, a dezvălui Paul Ipate, potrivit tvmania.ro.

Despre gelozia în cuplu, actorul a comentat: „Eu nu am gelozii. La mine, geloziile sunt la modul dacă eu sunt cu tine și se întâmplă ceva în fața mea, dacă mă sfidezi și ignori că sunt acolo, da, e o problemă, lucru care nu s-a întâmplat, dar altfel… Să stau, să mă gândesc și să-mi fac probleme că e în turneu, că e la filmări, că e pe platou… Eu nu sufăr de scenarit, să-mi fac tot felul de filme. Un singur gând este suficient, că de acolo se nasc altele și altele. Intri într-un malaxor psihic din care foarte greu mai ieși și eu nu sunt așa. Dacă e să se întâmple, se întâmplă cu tine în casă. Nu sunt omul care… Îmi fac griji aiurea? De ce să-mi stric ceva ce la mine e bine? Dacă la mine e bine acum, de ce să stric eu cu tot felul de întrebări din astea tâmpite? Eu nu am gelozii. Am fost gelos, dar pe alte lucruri și la început pentru că na, sunt nesiguranțele de la început ca în orice relație. (…) La modul femeiesc, da (n.r. dacă Jojo e geloasă), dar nimic ieșit din comun”.

Advertisment
Advertisment