ActualitateshowbizStiri

FOTO / Connect-R faţă ȋn faţă cu… Connect-R sâmbătă, la Te cunosc de undeva. „Relu, vei avea ocazia să vezi cea mai bună variantă a ta făcută vreodată de cineva la tv!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurenţii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situaţie inedită.

Connect-R va avea ocazia să stea faţă ȋn faţă cu „el ȋnsuși”, după ce ruleta le-a adus Paulei și lui Romică o transformare de zile mari ȋn Viorica de la Clejani și Connect-R.

Advertisment

„Am pus melodia pe slow ca să ȋnţelegem ce zice!”, a povestit Paula Chirilă la antrenamentele de canto, iar Romică a intervenit imediat: „Când ȋl auzi pe Relu, așa, la prima mână, ai zice că merge, dar e foarte complicat…mitraliera aia de cuvinte e ceva…”. Profesoara de actorie, Adriana Trandafir, le-a spus și ea concurenţilor: „Trebuie să recunoaștem că al nostru Connect-R e ca Eminem!”, nu ȋnainte de a-i da un sfat preţios lui Romică: „Dacă nu face exerciţiu clasic de dicţie, cu creionul ȋn gură, astfel ȋncât să se audă fiecare terminaţie a cuvintelor, nu câștigă partida!”.

Advertisment

Cuprins de disperare, Romică a recunoscut la antrenamente că ȋntreg sezonul este unul extrem de dificil pentru el: „Nu știu ce a avut cu mine ruleta asta, dar m-a rapp-ăit de m-a nenorocit. Și acasă vorbesc ȋn versuri!”. Partenera sa de scenă ȋnsă n-a lăsat garda jos: „Connect-R a fost crush-ul meu, eram fiartă pe el. Să nu te pună n-aiba să mi-l strici, că te nenorocesc!”.

Încă de când a aflat ce i-a picat la ruletă, Connect-R a pus un pariu cu SHIFT: „Dacă Romică dă strofa aia, ȋi dăm 5 puncte!”, iar acesta, la rândul lui, a plusat: „Nu doar ediţia asta, și ediţia următoare ȋi dăm 5 puncte dacă reușește!”. Ba mai mult, artistul i-a sărit ȋn ajutor și i-a adus și pantalonii din videoclip colegului său.

Încrezător ȋn el, Romică a lansat și el un avertisment: „Relu, vei avea ocazia să vezi cea mai bună variantă a ta făcută vreodată de cineva la tv!”. Cum se vor descurca Paula și Romică, acompaniaţi chiar de Ioniţă de la Clejani și dacă va fi nevoit Connect-R să ȋși ţină pariul, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1

 

 

Advertisment
Advertisment