ActualitateshowbizStiri

Connect-R face dezvăluiri uluitoare. ”Începusem să dau de bani, cocaină, femei”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a făcut mărturisiri uluitoare din trecutul său.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Înainte de a se însura cu Misha, Connect-R a avut o relație de lungă durată cu o tânără pe nume Diana Georgescu. Cei doi urmau să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Advertisment

Prezent la podcastul realizat de Radu Țibulcă, Connect-R a vorbit despre cariera sa, mărturisind că intenționează să se retragă din muzică în maxmum doi ani.

Advertisment

În weekend, Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”. În cartea sa, artistul scoate la iveală amănunte neștiute din viața sa.

Connect-R face dezvăluiri uluitoare. ”Consumul de droguri a dus la degradarea mea”

 

„Am început să consum droguri, timp de patru ani, din 2009. Începusem să dau de bani, cocaină, femei… Astea erau la ordinea zilei. Practic, începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri. Slavă Domnului că m-am oprit la timp! Apartenența la grupul select al celor care fac bani din muzică mi-a transmis: «Haide, fă-o și tu!». Consumul de droguri a dus la degradarea mea. Nu mai eram foarte atent… În 2012 când am scos «Vara nu dorm», m-am simțit iarăși important. Iar felul meu de arata că mă simt important, în acel an, era cam așa: «Hai, cocaina pe masă! Consumăm cele mai scumpe droguri». Sănătatea începea să-mi fie afectată, apăruseră depresiile, anxietățile… Cum mi-am revemit? Am cunoscut-o pe Mihaela, Misha, fosta mea soție. Când am cunoscut-o, mă drogăm… Când Mihaela a rămas însărcinată, se pregătea să nască, am renunțat la absolut tot. Am pus stop, pur și simplu, drogurilor și femeilor”, a spus Connect-R, potrivit click.ro.


„Ca să fiu clar, nu soția mea m-a determinat să mă las de droguri, ci fetița care urma să se nască. Conștiința mi-a spus: «Gata, vine copilul. Stop». Fata mea se numește Maya. Mihaela i-a ales numele, dar îmi place foarte mult. Maya, în cultură hindusă, înseamnă iluzie, exact în ceea ce eu trăiam. În cultura rusă, Maya înseamnă început de viață nouă, început de primăvară”, a adăugat el.

„Ca să te lași de droguri, îți trebuie conștientizare. Atât. Nu mai spun că îți fac rău, îți fac viață un iad, dar și mai important, eu cred că viața se împarte în «înainte» și «după copil». Nu mai suntem doar noi. Mă gândeam: «Dacă am să-l țin în brațe și am să-l scap, fiind drogat?». Și am zis: «Stop!». Nu e greu să te lași. De nici un viciu! Dacă umpli viața cu altceva, nu e greu să te lași. Pentru mine, faptul că venea un copi, un suflet nou, creat de mine, era mai tare decât orice cocaină. Nu-mi mai stătea gândul la cocaină. Sub nici o formă. Așteptarea nașterii copilului m-a întărit și m-a făcut să nu mă mai chinui. Mulțumesc!”, a încheiat el.

 

 

Advertisment
Advertisment