ActualitateshowbizStiri

FOTO / Concurenții ”America Express” intră în ringul de wrestling la cursa pentru ultima șansă

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ediția ”America Express” de ieri seară a fost una închinată curajului, probele uluindu-i pe concurenți. Cursa a și debutat cu semnarea unui contract cu sânge – Pacto de sangre – care le-a dat de înțeles că îi așteaptă o întrecere grea, una în care s-a pus la bătaie a doua amuletă de 1.000 de euro și cea de-a doua imunitate.

Cele trei echipe care s-au calificat la jocul de amuletă au fost frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, respectiv Larisa Iordache și Diana Bulimar, cu toții fiind nevoiți să dea testul curajului suprem: înfruntarea unui taur într-o arenă! Miza a fost spargerea unor pinate pentru a obține literele cu care să scrie pe o capă de toreador un mesaj simbolic pentru competiție: El Dorado.

Advertisment

Amuleta a fost câștigată de frații Gavril, iar cursa a continuat cu o nouă probă surprinzătoare pentru competitori: un joc mexican cu electroșocuri. Punctul culminant al întrecerii a fost câștigarea celei de-a doua imunități în Mexico City – iar echipa care a plecat la hotel să ciocnească un pahar de vin cu Puya și Melinda (deținătorii primei imunități) a fost cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Advertisment

Concurenții ”America Express” intră în ringul de wrestling la cursa pentru ultima șansă. Se vor tansforma și în mariachi

În seara aceasta, de la ora 20:30, cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă! Concurenții se vor confrunta, pentru prima dată pe Drumul aurului, cu provocarea de a găsi cazare într-o metropolă precum capitala Mexicului. Dinamica și energia unui astfel de oraș este cu totul diferită față de localitățile mici prin care au trecut până acum – așadar, echipele vor fi din nou surprinse în această competiție. Urmează cursa pentru ultima șansă – așadar, Irina Fodor va alinia concurenții la careu pentru a face anunțul cel mai de temut: care sunt perechile de vedete situate pe ultimele două locuri. Nu în ultimul rând, votul tuturor participanților va decide cea de-a treia echipă din cursa pentru ultima șansă, una în care se vor da lupte la propriu!

Concurenții vor intra în ringul de lucha libre, wrestlingul mexican – și da, vor lupta! Ba chiar vor avea un antrenor care îi va pregăti de confruntări. Și pentru că vorbim despre o experiență care îi trece pe competitori prin toate stările și emoțiile, următorul pas va fi… să se transforme în mariachi și să-și formeze o trupă muzicală! La finalul serii, destinul echipei aflate pe ultimul loc va fi decis de… culoarea vulturului din cutia deschisă de Irina Fodor. Care sunt echipele care intră în cursa pentru ultima șansă, cum vor face față noilor misiuni și care va fi deznodământul serii telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul Aurului difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20:30.

Advertisment
Advertisment