ActualitateshowbizStiri

Comedia ”Taximetriști” se vede la Antena 1

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Comedia românească Taximetriști, inclusă în Top 10 filme românești din toate timpurile, la nivel de încasări, se vede la Antena 1, sâmbăta aceasta, imediat după cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, de la ora 23:15.

Producţia regizată de Bogdan Theodor Olteanu prezintă viețile a doi taximetriști din București – Lică, taximetristul „știe-tot” – și Liviu, taximetristul „tace mult” – care au un scop comun: amândoi speră la o viață mai bună și, într-o singură noapte, viețile lor vor fi date peste cap.

Advertisment

Deşi sunt complet diferiţi, cei doi au în comun frustrarea de a face o meserie care speră să le asigure un trai decent şi eventual nişte economii.

Advertisment

Acţiunea filmului este centrată pe cursele de noapte ale celor doi, adevărate aventuri care le scot în cale oameni de tot felul – de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

Cu Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Maria Popistaşu, Victoria Raileanu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu („Micutzu”) în rolurile principale, Taximetriști invită publicul într-o poveste plină de umor, presărată cu momente de suspans și cu multe răsturnări de situație.

Comedia românească va putea fi urmărită la Antena 1, sâmbăta aceasta, de la 23.15, imediat după cel mai nou sezon iUmor.

Advertisment
Advertisment