ActualitateshowbizStiri

Comedia spumoasă Teambuilding se vede la Antena 1, în ziua premierei iUmor

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Comedia românească Teambuilding, care s-a bucurat de un succes răsunător, devenind filmul românesc cu cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani – peste 1 milion de spectatori în sălile de cinema și încasări de peste 4,75 milioane de Euro – se vede la Antena 1, sâmbăta aceasta, imediat după premiera iUmor, de la ora 23:00.

Producţia regizată de Matei Dima, Cosmin Nedelcu şi Alex Coteţ, după un scenariu scris de Alex Coteţ este o satiră despre viaţa din corporaţie, despre provocările construirii şi consolidării unei cariere, evidenţiate chiar într-o activitate de teambuiling.

Advertisment

Advertisment

Din distribuţia filmului fac parte: Matei Dima, Şerban Pavlu, Cosmin Nedelcu, Anca Dinicu, Nicu Banea, Anca Munteanu, Vlad Ianuş, Cristi Pulhac, Monica Odagiu, Nuami Dinescu, Ionuţ Rusu şi mulţi alţii.

Comedia românească va putea fi urmărită la Antena 1 sâmbăta aceasta, de la 23:00, imediat după premiera celui mai nou sezon iUmor, difuzată la ora 20:00.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare. Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului.

Advertisment
Advertisment