ActualitateshowbizStiri

Ciprian Marica, impersonat de George Tănase în spumosul moment “Prosopul”, pe scena iRoast. Florin Răducioiu: “Am râs de mă dor dinţii!”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu sunt juraţii iRoast, într-o ediţie specială iUmor, dedicată fotbalului românesc şi difuzată la Antena 1 chiar înaintea confruntării România Kosovo, în această seară, de la 20.30.

Eric de Oliveira, George Tănase, Iulia Albu şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion vor face senzaţie pe scena emisiunii de umor, iar de roast-urile lor acide n-au scăpat nici măcar juraţii speciali ai ediţiei.

Advertisment

„Omul care nu aruncă niciodată prosopul, oricât i-ar fi de greu!”, aşa a fost prezentat Ciprian Marica pe scena iUmor, personaj pus în scenă fabulos de actorul George Tănase.

Advertisment

Pe juraţi i-a cucerit cu atitudinea lui, încă de cum a păşit pe platou: „Nu mai trebuie să zici nimic!”, i-a spus Florin Gardoş, în vreme ce Florin Răducioiu a completat: „Deja ai spus totul!”.

La rândul lui, Helmuth Duckadam a făcut referire la momentul ales de George Tănase: „Eu sunt amic cu Marica, dar nu l-am întrebat de subiectul ăsta niciodată. O singură întrebare mi-am pus: dacă eram în locul lui, de ce să ies din cameră?”.

De glumele acide ale comediantului n-au scăpat nici juraţii, care au simţit pe propria piele tratamentul galelor de roast, pentru ca la final, George Tănase să îşi justifice alegerea:

„Eu am venit în prosopul ăsta alb să transmit un mesaj, să facem pace cu fotbalul de calitate, să nu mai fim aşa încrâncenaţi… E foarte adevărat, viaţa te mai prinde gol prin câte o cameră de hotel, dar poate vrem şi noi să prindem golul!”.

Pe juraţi i-a cucerit. „Am râs de mă dor dinţii! Foarte bun momentul! Number one!”, a dezvăluit Florin Răducioiu, în ediţia specială iRoast.

Întregul moment, dar şi surprizele pregătite de Iulia Albu, Eric de Oliveira şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion vor putea fi urmărite în această seară, de la 20:30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România – Kosovo, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21:30.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare.

 

 

 

Advertisment
Advertisment