ActualitateshowbizStiri

Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor. „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Încă din primele momente, jurații au fost captivați de momentul savuros al lui Filippo Spreafico, care aduce un strop de Italia în platoul iUmor și care îi cucerește pe jurați cu momentul său.

Advertisment

„Ai un umor românesc, mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor, sunt fanul tău!”, i-a mărturisit Cheloo concurentului. „A făcut ceea ce nu vor să facă mulți stand-up-eri din România – a depășit niște bariere și a fost o totală plăcere să-l văd în seara asta”, a adăugat juratul.

Advertisment

Întregul moment, care a determinat-o pe Delia să declare că „a fost unul dintre momentele mele preferate din iUmor, din toate sezoanele de până acum, ești superb, ești minunat!” va putea fi urmărit sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

 

Advertisment
Advertisment