ActualitateshowbizStiri

FOTO / Diseară, Chef Scărlătescu lovește cu o amuletă năucitoare la ”Chefi la cuțite”. Chef Bontea: ”Cea mai urâtă amuletă! Nu poți găti nimic”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ieri seară, s-a dat o luptă strânsă la Chefi la cuțite între tabăra condusă de Sorin Bontea și cea a lui Florin Dumitrescu.

Cu toate că Chef Bontea a încercat să-și încetinească adversarii, folosind amuleta care le-a interzis acestora comunicarea verbală, victoria i-a revenit echipei lui Florin Dumitrescu. Rămas fără nicio farfurie primită din partea degustătorilor la battle-ul de aseară, Chef Scărlătescu va da, în seara aceasta, o lovitură grea, în încercarea de a obține cea dintâi victorie în acest sezon.

Advertisment

Ediția de ieri a show-ului culinar a purtat cele trei echipe prin mai multe destinații culinare: dacă tabăra lui Sorin Bontea a gătit preparate specifice din Brazilia, Egipt și Suriname, cea a lui Cătălin Scărlătescu a explorat gastronomic Portugalia, Malta și Sri Lanka, în timp ce echipa lui Florin Dumitrescu a preparat farfurii din bucătăriile thailandeză, israeliană și daneză. Voturile degustătorilor i-au adus victoria lui Chef Dumitrescu, la diferență de doar o farfurie față de Chef Bontea. La finalul serii, după proba eliminatorie, concurenta care a plecat acasă a fost Diane Inamahoro, din echipa lui Sorin Bontea.

Advertisment

În seara aceasta, Gina Pistol face anunțul de care se tem toți concurenții: competiția se apropie de momentul în care vor fi eliminați câte doi participanți într-o ediție. ”Vai de mine, ne vom împuțina rapid”, a comentat Chef Scărlătescu. Rămas fără nicio farfurie primită din partea degustătorilor la battle-ul de aseară, Chef Scărlătescu este pregătit pentru o mișcare de forță. Cu atât mai mult cu cât, în cele șapte confruntări culinare desfășurate până acum, nu a obținut nicio victorie.

Așadar, în această seară, Cătălin Scărlătescu aruncă în luptă o amuletă devastatoare, care va crea debusolare totală la bancurile de lucru ale adversarilor. ”Cea mai urâtă amuletă. N-ai cum, nu poți găti nimic!”, a fost reacția lui Sorin Bontea. ”Ne-a distrus de data aceasta”, a comentat Nina Hariton, concurenta lui Chef Bontea, la auzul poruncii amuletei. ”M-a rupt, în momentul în care am auzit ce trebuie să facem”, a spus Chef Dumitrescu.

Urmează, așadar, o seară extrem de solicitantă în bucătăria show-ului culinar. Iar pretențiile sunt mari: echipele vor găti pentru niște degustători speciali – un juriu alcătuit din copii care studiază arta gastronomică. Ce amuletă va folosi Cătălin Scărlătescu, cum se vor descurca adversarii și ce alte surprize va aduce al optulea battle telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

 

 

Advertisment
Advertisment