ActualitateshowbizStiri

FOTO / Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, a gătit pentru copiii internați la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Chef Orlando Zaharia, juratul de la Chefi la cuțite, considerat și ,,bucătarul de aur al Bucureștiului”, cu peste 30 de ani de experiență în bucătărie, a gătit pentru copiii internați la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, cu ocazia Zilei Copilului, în cadrul proiectului „Gustos și sănătos în farfuria din spital”.
Până în prezent, Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. A fost, de asemenea, Executive Chef pentru lanțul de restaurante Q’s Inn si Pagaia, dar și pentru restaurantele CAU din București și Constanța.

„Am primit o invitație din partea doamnei Laura Irimia, să merg să gătesc în cadrul spitalului preparate pe care, în mod normal, nu le găsești într-o asemenea instituție, în cadrul unui proiect ce se numește ,,Gustos și sănătos în farfuria din spital”. Astfel, alături de Chef Lazăr Florian și de Laura Irimia, am gătit pentru 250 de copii internați la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu. Nu este pentru prima oară când facem asta şi cu siguranţă vom mai repeta experienţa!”.

Advertisment

Totodată, juratul de la Chefi la cuţite a mai adăugat: ,,Am reușit ca, în cadrul acestei acțiuni, să le oferim un burger foarte sănătos, preparat din ingrediente atent alese, proaspete, naturale, cu o carne pregătită de noi și cu legume cărora le-am urmărit transabilitatea. Am demonstrat, cu acest proiect, că se poate, trebuie doar să vrem și să avem alături oameni care chiar își doresc să schimbe ceva atunci când vine vorba despre mâncarea din spital!”.

Advertisment

Advertisment
Advertisment