ActualitateshowbizStiri

FOTO / Chef Florin Dumitrescu a câștigat aseară amuleta într-o luptă a combinațiilor nebune de ingrediente

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Ieri seară, Chefii au dat un recital creativ în bucătăria Chefi la cuțite, reușind să transforme presiunea unei provocări extrem de dificile într-o sesiune de gătit care le-a dovedit excelența în arta culinară. La finalul întrecerii, victoria i-a revenit lui Florin Dumitrescu, ediția show-ului culinar impunându-se ca lider de audiență.

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a câștigat o luptă grea pentru amuletă. Cei trei jurați și al patrulea Chef invitat, Orlando Zaharia, și-au împărțit unele dintre cele mai incomode ingrediente, de la urechi de porc, picioare de broască și gheare de rață la bomboane colorate și pufuleți. Chefii au făcut tot posibilul pentru a se pune în dificultate unul pe celălalt, ajungând astfel la combinații ce păreau inițial imposibile. Dar toate ingredientele de temut și-au găsit loc în farfuriile lor ingenioase, care au fost apoi atent analizate de către Andreea Bălan. Verdictul Andreei i-a adus o nouă amuletă lui Chef Florin Dumitrescu, cel care a câștigat întrecerea cu un preparat în care a combinat urechile de porc, ghearele de rață, șofranul, scorțișoara și foie gras-ul.

Advertisment

De partea cealaltă, în arena audițiilor, jurații au primit vizita unui campion: Mihai Leu a intrat în bucătăria show-ului culinar pentru a le pregăti un platou apetisant celor trei Chefi. Marele sportiv a declarat că a avut emoții mai mari ca la un meci de box, întâlnirea prilejuind rememorarea emoționantă a celor mai importante momente din cariera sa.

Advertisment

Preselecțiile au adus și ele momente speciale. Răzvan Mincă i-a surprins pe Chefi cu un tacos al Pastor și guacamole cu greieri – o farfurie îndrăzneață, pentru care a obținut 3 cuțite din partea juraților. Răzvan a marcat verdictul cu o surpriză emoționantă pentru iubita sa, pe care a cerut-o în căsătorie chiar în platoul Chefi la cuțite.

”Sunt de două ori fericit: am luat 3 cuțite, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine, și cel mai important lucru: mă voi căsători în scurt timp, iubita mea a spus «Da»”, a declarat Răzvan. De același verdict cu 3 cuțite s-au bucurat aseară și Maria Paraschiv, care a făcut parte din lotul olimpic de Judo al României, alegând ulterior să se dedice profesiei de bucătar, dar și Lucian Butnaru, concurentul din Cluj care deține o cafenea în care lucrează și persoane cu dizabilități. Lucian i-a impresionat pe Chefi cu priceperea sa în bucătărie în ciuda problemelor de vedere cu care se confruntă.

Nu în ultimul rând, Horia Manea i-a cucerit pe jurați cu spectaculoasa lui tartă cu lămâie, pentru care a primit tot 3 cuțite, fiind la un pas de a primi cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu. ”Desertul tău e spectaculos. Ți-aș fi dat cuțitul de aur, dar vreau să am siguranța că poți să controlezi la fel de bine și preparatele sărate”, și-a motivat Chef Dumitrescu decizia. Emisiunea Chefi la cuțite continuă la Antena 1 mâine seară, de la 20:30, cu o nouă rundă de preselecții și o luptă încinsă în arena amuletei.

 

Advertisment
Advertisment