ActualitateshowbizStiri

FOTO / Chef Dumitrescu a câștigat bomba aseară. Urmează ultima bătălie pentru amuletă din sezonul 12: se joacă seiful

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Seară cu succes pentru Chef Florin Dumitrescu, cel care și-a adjudecat o bombă cu mai multe amulete. Diseară, jurații intră în cea din urmă luptă din ringul amuletei înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful.

Ieri seară, în arena amuletei, s-a dat o luptă în premieră în istoria show-ului culinar: jurații s-au întrecut pentru cea de-a treia bombă. Este pentru prima dată când un sezon are trei astfel de premii cu greutate. Iar dacă cea dintâi bombă a fost depusă în seif de către Ștefan Popescu, iar cea de-a doua a intrat în arsenalul lui Chef Bontea, de data aceasta câștigătorul a fost Chef Dumitrescu. Victoria i-a fost adusă de verdictul dat de prezentatorul Observator Valentin Butnaru, la o probă care le-a cerut Chefilor să gătească italienește, dar… fără paste.

Advertisment

În această seară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai vedea cel de-al patrulea banc de lucru ocupat în ringul amuletei. Lupta se dă doar între cei trei maeștri ai bucătăriei pentru că… este cea din urmă înfruntare înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! Potrivit noii reguli introduse sezonul trecut, toate premiile câștigate de Chefii invitați în luptele pentru amulete sunt depuse într-un seif care devine miza unei bătălii aparte. În acest sezon, seiful conține bomba cu mai multe amulete câștigată de Chef Ștefan Popescu. Pentru o asemenea probă, degustarea va fi și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă.

Advertisment

Iar dacă proba îi va pune la grea încercare pe Chefi, preselecțiile se vor dovedi și ele, în această ediție, o dificilă probă pentru jurați, care vor duce cu greu la capăt maratonul degustărilor, cerând ajutorul echipei pentru a face față din punct de vedere fizic unei asemenea încercări. Despre ce este vorba telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Advertisment
Advertisment