ActualitateshowbizStiri

Ce spune Neti Sandu despre operațiile estetice. ”Nu concep pentru mine”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Neti Sandu, prezentatoarea rubricii de previziuni astrologice de la postul de televizine Pro TV, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit despre operațiile estetice, dar și despre regimul alimentar pe care îl are.

Neti Sandu este cea care prezintă previziunile astrologice la Pro TV. În plan personal, Neti Sandu a fost căsătorită timp de doi ani, dar nu are copii.

Advertisment

Netii Sandu este o prezență extrem de plăcută pe micile ecrane. Se menține foarte bine. Vedeta a vorbit despre intervențiile de ordiun estetic, dar și despre alimentația sa într-un interviu pentrru revista Viva.

Advertisment

Ce spune Neti Sandu despre operațiile estetice. ”Nu vreau să intervin cu nimic”

”Nu, nu concep pentru mine, mi-ar plăcea să arăt bine, am zis, dar nu vreau să intervin cu nimic”, a spus Neti Sandu despre intervențiile estetice.

Despre alimentația sa, vedeta a detaliat: ”Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească. Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”.

Advertisment
Advertisment