ActualitateshowbizStiri

Ce spune Jorge despre faptul că i-a fost infidel soției. ”Mulți m-au judecat, când am recunoscut public”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a făcut declarații legate de infidelitate. ”Mulți m-au judecat, când am recunoscut public”, a mărturisit artistul în vârstă de 40 de ani.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Advertisment

Într-un interviu pentrru revista Viva, Jorge a făcut mărturisiri despre momentul în care i-a fost infdel soției sale, în trecut.

Advertisment

Ce spune Jorge despre faptul că i-a fost infidel soției. ”Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde” ale lui”

 

”Sunt un tip asumat. Măcar eu am recunoscut. Și am făcut-o public, după ani. Nu spun că toți bărbații sunt la fel, pentru că eu cunosc cel mai fidel bărbat ever și de la el am luat exemplul. Dacă vreo doamnă care trece prin asta citește acum, să știi, draga mea, că tu ești perfectă. Bărbatul nu înșală pentru că iubita sau soția nu se ridică la falsele „standarde” ale lui”, a explicat Jorge.

”Problema este la el. El are o nesiguranță sau caută „succesul și îl confundă cu succesul la femei, sau „să fie iubit” de cât mai multe pentru că el nu se iubește pe el. Mulți m-au judecat, când am recunoscut public, însă pe mine nu mă interesează părerea celorlalți. Dacă mi-a afectat cu ceva cursul în carieră, nu-mi pasă. Eu vreau să fiu sincer cu mine și mă dezvolt. Nu sunt perfect. Încă lucrez și încă fac terapie pe diverse teme. Terapia face parte din viața mea și îi îndrum și pe copiii mei să aibă ședințe la psiholog sau life coach”, a mai spus acesta.

Întrebat pentru ce îi este recunoscător partenerei sale de viață, Jorge a răspuns: ”Sunt recunoscător pentru multe. Ar fi o listă lungă. Că este o femeie atât de blândă și o soție și mamă iubitoare. Că am trecut prin apă și foc împreună. Că l-a adus pe David pe lume, deși era un risc major. Că va fi și mamă, și tată în perioada cât sunt la „Survivor” și lista continuă”.

Advertisment
Advertisment