ActualitateshowbizStiri

Ce spune Daniel Pavel despre căsătoria cu iubita sa, Ana Maria Pop. ”Acum simt că e momentul când trebuie să se întâmple”

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor”, a făcut declarații despre o eventuală căsătorie cu actuala sa iubită, Ana Maria Pop.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

Advertisment

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii. Daniel Pavel și Ana Maria Pop au oferit detalii despre relația lor și despre o eventuală căsătorie într-un interviu pentru revista Unica.

Advertisment

Ce spune Daniel Pavel despre căsătoria cu iubita sa, Ana Maria Pop. ”Credem în valoarea căsătorie”

”Cu siguranță e în planurile noastre de viitor”, a spus Ana Maria Pop despre o eventuală căsătorie.

”Credem în valoarea căsătoriei. Eu am crezut și înainte să o cunosc pe Ana și acum simt că e momentul când trebuie să se întâmple. Revenim cu detalii după o pauză de „Survivor”, poate, cine știe”, a declarat ș Daniel Pavel.

Despre ce îi place la partenerul său, Ana Maria Pops a afiirmat: ”Cel puțin mie, îmi place cel mai mult că nu ne plictisim deloc. Găsim tot timpul o temă de discuție, lucruri în comun, ne redescoperim după un an și jumătate, nu zic că e mult sau puțin. Cred că e foarte important să nu te plictisești cu omul de lângă tine, mai ales că stăm 24 de ore din 24 împreună, e incredibil”.

La rândul său, Daniel Pavel a mărturrisit ce îi place la iubita lui: ”Mă suportă and she supports me (mă sprijină). Cu Ana simt toate libertățile posibile, pot să fiu bărbatul care sunt. În același timp, pot și eu să o susțin. Întotdeauna, bărbatul are nevoie de sensul utilității, să se simtă util. Anuța știe să mă facă util în cel mai înalt grad, asta este complet diferit”.

Advertisment
Advertisment